Työpajat

Dances to a Beat  työpaja// Kati Korosuo
Lauantai 16.5 / 14.00-17.00 / tanssikoulu tiina ja heimo/teljänkatu 8 // 15e
Dances to a Beat on hetkessä syntyvän koreografian tekemiseen tähtäävää tekniikkaa. Harjoittelun ydin rakentuu improvisaatioon ja toistoon perustuvan metodin ympärille. Työpaja soveltuu ihan kaikille, harrastuneisuuteen ja ikään katsomatta. DTB: stä on järjestetty jo 15 työpajaa ja kahdeksan demoa ympäri Eurooppaa.  Työpajan pitäjä on tanssitaiteen maisteriksi 2011 valmistunut Kati Korosuo, joka on toiminut tanssijana ja koreografina monissa suomalaisissa nykytanssiteoksissa.
HUOM: 16.5 klo: 19.00/ Annankatu 6 Dances to a Beat -työryhmä esittää praktiikkaan perustuvan teoksen Merphing.

Orientaatio omaan kehoon – nykytanssi työpaja aikuisille // Tiina Santavuo (Hela)torstai 14.5/ 12.30-14.00 / tanssikoulu tiina ja heimo/ teljänkatu 8 // 10e
Työpajassa tutustutaan omaan kehoon, sen liikkuttamiseen ja laatuihin. Tarkoitus etsiä omaa tanssijuutta ja iloita liikkeistä. Työpaja soveltuu kaikille oman kehon liikkuttamisesta kiinnostuneille aikuisille. Työpajan pitää tanssitaiteen maisterin opintoja tekevä porilainen Tiina Santavuo, joka toimii koreografina, tanssinopettajana ja tanssijana.

Nykytanssi työpaja nuorille // Tiina Santavuo
(Hela)torstai 14.5 / 11-12.30 /tanssikoulu tiina ja heimo/ teljänkatu 8 //10e
Työpajassa tutustutaan ehdotukseen siitä, mitä nykytanssi voi olla. Oman kehon ja sen laatujen kautta liikumista. Työpaja soveltuu kaikille tanssista kiinnostuneille nuorille. Työpajan pitää tanssitaiteen maisterin opintoja tekevä porilainen Tiina Santavuo, joka toimii koreografina, tanssinopettajana ja tanssijana.

Liikuta itseäsi – pieni luova työpaja juuri sinulle // Tiina Santavuo
tiistai 12.5 / 18-21/annankatu 6 //12 e
Työpajassa liikutetaan itseä monella tavalla. Etsitään, leikitään, tutkitaan, liikutaan, muistellaan, meditoidaan, ennustetaan, kirjoitetaan, tehdään unelmakarttaa, ollaan hiljaa ja sitten huudetaan. Työpaja soveltuu kaikille uteliaille. Työpajan pitää tanssitaiteen maisterin opintoja tekevä porilainen Tiina Santavuo, joka toimii koreografina, tanssinopettajana ja tanssijana.

Tutkimusmatka itseen tanssiterapian keinoin -työpaja //Kaisa Selin
maanantai 11.5 / 17-19 nuoret / 19-21 aikuiset /tanssikoulu tiina ja heimo/ teljänkatu8// 5e Työpajassa tutustutaan tanssiterapeuttisiin menetelmiin ja niiden kautta päästään pienelle tutkimusmatkalle omaan itseen/kehoon. Työpaja sopii kaikille itsestään ja tanssiterapeuttisista menetelmistä kiinnostuneille. Tanssiterapialla voidaan vaikuttaa moniin hyvinvoinnin osa-alueisiin, esimerkiksi kehotietoisuuteen, rentoutukseen ja itsetuntemukseen. Työpajaa pitää tanssi- ja liiketerapian opiskelija Kaisa Selin (sosionomi amk)

Ilmoittautumiset:  anssiteellafestari@gmail.com / 0407607444  

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s