Lauantai 21.5 / Mitä tämä teos tarvitsee

Lauantai 21.5.2016 / 13.00-15.00 / Porin keskusta

HEIMO : Mitä tämä teos tarvitsee

”Tilaan, etäisyyksiin, laatuihin, dynomiikoihin, tasoihin, suhteisiin, tempoon ja aikaan perustuva improvisaatio-teos.  Jokainen vaikuttaa siihen, miten täyttää tila ja aikaa. Jokainen on tärkeä osa kokonaiskuvassa. Jotta sinun räjähtävyytesi voi tulla näkyväksi, on minun valuttava hiekkaa vieressäsi. Ilman, että sinä olisit vierässäni, en olisi olemassa näin voimakkaasti. Elämä on leikkiä liikkeessä.”

Konsepti: Tiina Santavuo
HEIMO/ Esiintyjät: Malla Aaltonen, Anna Kalliovuo, Maria Kalliovuo, Aliisa Rantanen, Terhi Miettinen, Emilia Erkintalo, Jemina Schrey, Kaisa Selin, Essi Santavuo, Vivianna Mäkinen, Essi Enola, Oona Virolainen, Jami Vähäaho, Nelli Keidas, Jenni Tuomola, Anna Tuomola, Sonja Setälä, Jenna Virtanen,  Riikka Raitaniemi, Petra Raitaniemi, Mariia Hannuksela, Ellen Parker, Riina Hintsa ja  Sanni Sundvall

kuva /tiina santavuo

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s